Afrasteringspalen

Afrastering palen zijn een belangrijk onderdeel van het creëren van een veilige en betrouwbare omheining. Deze palen zijn ontworpen om de afrastering op zijn plaats te houden en bieden ondersteuning en stabiliteit aan de omheining. Bij Ecowoods hebben we een groot assortiment afrasteringspalen met verschillende houtsoorten. Voor meer informatie over dit product kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Enig resultaat

Gekloofde eiken afrasteringpalen

Vanaf: 10.45 Vanaf 10.45
Deze traditionele gekloofde eiken afrasteringpalen uit Nederland worden al eeuwenlang gebruikt als weideomheining vanwege de natuurlijke duurzaamheid.De buitenste laag van de paal, het spinthout, is minder duurzaam en zal na verloop van tijd eraf vallen. De kern van de paal is het duurzame deel en gaat 10 tot 20 jaar mee.

De soorten afrasteringspalen

Er bestaan verschillende soorten afrastering palen, zoals houten, betonnen en metalen palen. Bij Ecowoods kiezen we voor houten afrasteringspalen. Houten afrastering palen zijn een populaire keuze vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. De houtsoorten waaruit u kan kiezen zijn: eikenhout, douglas of lariks. Het is belangrijk om de juiste afrastering paal te kiezen voor uw specifieke omheining. De hoogte en het type afrastering dat u kiest, bepalen welke soort afrasteringspalen het meest geschikt zijn. Bij het kiezen van de juiste afrasteringspalen moet ook rekening worden gehouden met de bodemgesteldheid en weersomstandigheden in uw regio. Wist u dat onze specialisten ook maatwerk aanbieden? Zo kunt u de palen precies op maat laten maken.

Waarom kiezen voor de afrasteringspalen van Ecowoods?

Houten afrasteringspalen hebben vele voordelen ten opzichte van andere materialen zoals beton of metaal. Allereerst hebben houten afrasteringspalen een natuurlijke uitstraling die goed past bij een landelijke omgeving en een warme sfeer creëert. Daarnaast zijn houten afrasteringspalen duurzaam en gaan ze jarenlang mee. Afrasteringspalen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, betaalbaarheid, gemakkelijke installatie, een natuurlijke uitstraling en milieuvriendelijkheid.

Bestel eenvoudig uw afrastering palen

U kunt gemakkelijk en snel de perfecte afrasteringspalen bij ons bestellen. Wij bezorgen in heel Nederland en België voor zowel particulieren als bedrijven. Binnen Nederland zijn de bezorgkosten €55 euro en binnen België zijn de bezorgkosten € 100 euro. U heeft de keuze om te kiezen om de palen te laten leveren als bouwmateriaal of te laten plaatsen door 1 van onze specialiste.