Houten Tuinmeubilair, Picknicktafels en Picknickbanken

Verantwoorde, duurzame buitenmeubelen, picknicktafels en banken geven de omgeving rondom het huis een toegevoegde waarde. Het houten tuinmeubilair van EcoWoods straalt duurzaamheid en kwaliteit uit en is geschikt voor intensief gebruik.

De natuurlijke vormen van het verwerkte Europesche hout komen terug in een aantal modellen van het tuin- en serremeubilair. Daarnaast maken strakke en slanke ontwerpen deel uit van het aanbod.

Een voorbeeld hiervan zijn de boombanken. EcoWoods levert een groot assortiment boombanken in de houtsoorten lariks, eiken en robinia, variërend van een natuurlijke boombank tot boombanken met een modern en traditioneel design.

Of het nu om de robuuste boomstamtafel gaat of om de traditioneel-elegante Engelse bank, de tuinmeubelen zijn allemaal gemaakt van sterk eiken, lariks, douglas en robinia, de Europese houtsoort die de eigenschappen van hardhout heeft. De ambachtelijke productie garandeert een lange levensduur en blijvende betrouwbaarheid.

Van hout afkomstig uit de Nederlands bossen maakt EcoWoods een complete lijn duurzame Douglas picknicktafels en picknickbanken. De douglas picknickbanken zijn degelijk tot zeer degelijk uitgevoerd en geschikt als bank voor in de tuin, maar ook als verantwoorde picknicktafel voor de horeca, scholen, bedrijven en instellingen. Elk type douglas picknickbank is leverbaar met rechte planken en natuurlijke schaaldelen. Er zijn picknicktafels leverbaar van 6 tot 20 persoonsen.

                                BLIKVANGERS

ROBINIA Boomstampicknickbank

Boomstambank Robinia Oosterwolde.JPG

Eco Picknicktafel Natuur Douglas

Eco picknicktafel Natuur douglas 200 cm 3.jpg

ROBINIA TUINSET Speuld

Robinia tuinset Speuld 4.jpg

Douglas PICKNICKTAFEL De Veluwe.

Picknickbank De veluwe 2.JPG

Douglas TERRASTAFEL MET BANKEN 'De Eese'. 

terrastafel de Eese douglas 400 cm 3.JPG

PICKNICKTAFEL MAXI NATUUR Douglas 500 cm

Picknicktafel Maxi natuur 500 cm douglas 6.JPG

Robinia of Lariks BOOMBANK 'Vlieland'

Boombank vlieland met rugleuning halfrod.JPG

PICKNICKTAFEL MAXI Douglas 400 cm

Douglas PNB Maxi 400 cm.jpg

Robinia of Lariks Boombank Texel

Boombank Texel lariks met rugleuning rond.jpg

 

Oostenrijkse picknickbank

Buitengewoon robuuste set van twee banken en een tafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 12,5 cm. dikke delen. Zowel in eiken als in douglas uitgevoerd is de set even degelijk als het forse aanzicht doet vermoeden. De zit is verrassend comfortabel door de uitgekiende hoek van de rugleuning met de zitting.


Bos Picknickbank

Dit zeer bekende model picknicktafel wordt veel toegepast in natuurgebieden en de openbare ruimte, maar is ook geschikt voor particulier gebruik. Zeer degelijk uitgevoerd in gezaagd eiken of robinia. De tafel biedt ruimte aan zes personen.


Douglas picknickbank XL 250 cm .

U geeft een feestje of de hele familie komt op bezoek? Met de robuuste 10 persoons Douglas Picknickbank XL kan iedereen plaatsnemen zonder dat de bank omkiept of doorzakt. Ook oma kan zitten omdat de zittingen aan de uiteinden voldoende oversteken om te gaan zitten zonder je benen op te tillen.

De zittingen kunnen worden opgeklapt om te zorgen dat deze schoon en droog blijven.


Boomstam picknickbank

De boomstam picknickbank paart een bijzonder lange levensduur aan een natuurlijk uiterlijk. De onbehandelde eiken stammen en bladen weerstaan alle weersinvloeden en verdragen zeer intensief gebruik. Zitruimte voor zes personen. De picknickbank is ook leverbaar in Robinia. Deze wordt als bouwpakket geleverd.


Eiken Tafel

Een sieraad voor in de tuin, de serre, de buitenkeuken of gewoon binnen in de woonkeuken of woonkamer. Een degelijk uitgevoerde eiken tafel voor zwaar gebruik.


Picknicktafel De Veluwe

Zeer robuuste. onverwoestbare douglas picknicktafel met vrije inloop. De tafel is geschikt voor 12 personen.


Terrastafel met banken 'De Eese'.

Degelijke strakke terrastafel met losse banken met een lengte van 400 cm! Deze set is gemaakt van de houtsoort Douglas.


Picknicktafel MAXI NATUUR 500 cm Douglas

Lang, langer, langst. Deze picknicktafel behoeft geen uitleg. De picknickbank wordt vaak gebruikt bij scholen, verenigingen, bedrijven of andere gelegenheden waar men even gezellig bij elkaar wil zitten.

De bank kan gemonteerd worden geleverd of als bouwpakket.


Picknicktafel MAXI 500 cm Douglas

Onze langste picknickbank in een strakke vormgeving. De zitbanken zijn opklapbaar zodat deze droog en schoon blijven. De zijkanten steken voldoende uit voor een zitplaats, zodat de ouderen onder ons ook erbij kunnen zitten.


Douglas Picknicktafel MAXI Natuur 400 cm

Grote, degelijke picknickbank met rustieke uitstraling. De zittingen zijn opklapbaar waardoor de zittingen schoon en droog blijven en u langer kunt genieten van deze puur natuur bank.

 


Douglas picknicktafel MAXI 400 cm

Grote, degelijke picknickbank met opklapbare zittingen, waardoor de zittingen schoon en droog blijven en u langer kunt genieten van deze puur natuur bank.


Douglas picknickbank XL Natuur 250 cm.

Deze picknicktafel is de natuurlijke variant van de XL versie. Door gebruikt van boomplanken heeft deze bank een rustieke uitstraling. De zittingen zijn opklapbaar.


ECO picknickbank douglas 200 cm

De Eco-picknicktafel is degelijk, maar gelijk lichter uitgevoerd. Hierdoor is de douglas picknickbank gemakkelijk te verplaatsen.

De zittingen zijn opklapbaar.


ECO Picknickbank Natuur douglas 200 cm

De Eco-picknicktafel Natuur is gemaakt met de natuurlijke vormen van de boomstam. Een degelijk, verplaatsbare douglas picknicktafel.


Boombank Rustiek in Robinia en Lariks

Degelijk uitgevoerde rustieke boombank van Robinia of, naar keuze, lariks. De bank is met of zonder rugleuning leverbaar.


Brochure_NL1.png

klanten-reviews.png
recente-projecten.png


Hou mij op de hoogte!|Adres: Amerikalaan 29 7681 NB Vroomshoop Hilco: 06 - 54 98 66 80 Algemeen: 0546 - 70 85 12 KVK: 30189210 BTW: NL8122.23.093.B0 Email: verkoop@ecowoods.nl